Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Preud’homme neemt 2 ex-Bruggelingen mee naar Standard’

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

De kans lijkt steeds groter dat Michel Preud’homme volgend seizoen trainer wordt van Standard en Ricardo Sa Pinto zal opvolgen. Zeker nu bekend raakte dat Roberto Martinez zijn contract bij de Rode Duivels met 2 jaar verlengd heeft tot na het EK van 2020.

Volgens Het Nieuwsblad zal alles in een stroomversnelling geraken als Play-Off 1 zondag eindigt. Preud’homme kiest als assistenten voor Emilio Ferrera (oud-trainer Club Brugge) en Eric Deflandre, die op dit moment al assistent is van Sa Pinto.

Met Jan Van Steenberghe gaat nog een tweede ex-Bruggeling richting Luik. Hij was onder Preud’homme al keeperstrainer bij Blauw-zwart. Videoanalist Patrick Asselman (die overkomt van de U21 van Anderlecht) en fysiektrainer Kevin Miney zullen de staf van Preud’homme compleet maken in Luik.

 

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws