Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme geeft duidelijke hint over job als bondscoach

Michel Preud'homme geeft aanwijzingen

Michel Preud’homme staat officieel nog altijd onder contract bij Club Brugge en wil na een sabbatjaar volgend seizoen absoluut weer ergens aan de slag gaan. Waar dat zal zijn, is nog niet geweten. Maar onze gewezen trainer geeft in de media wel een duidelijke hint naar de Belgische voetbalbond.

Zo circuleerde ook het gerucht dat hij na dit seizoen Ricardo Sa Pinto zou opvolgen bij Standard. “Voorzitter Venanzi heeft me enkele maanden geleden gevraagd of ik interesse had om terug te keren naar Luik en daar heb ik positief op geantwoord. De laatste tijd heb ik er niets meer over gehoord”, vertelt hij in Het Nieuwsblad.

Iedereen verwachtte Preud’homme als opvolger van Roberto Martinez bij de Rode Duivels na het WK, maar ook dat is lang niet zeker: “De bond heeft al laten weten dat ze pas na het WK in Rusland een beslissing nemen. Daar kan ik niet op wachten. Stel dat ze toch nog beslissen om met Martinez door te gaan, dan laat ik misschien interessante voorstellen schieten. Ik wil geen tweede keuze zijn.”

“Iedereen in België weet wie ik ben en wat ik als trainer kan betekenen. Als dat niet voldoende is voor de KBVB, dan moet ik me daarbij neerleggen. Er is niet veel aan te verhelpen als de voetbalbond bij zijn procedure blijft om pas na afloop van het WK een beslissing te nemen.” Duidelijke woorden van Preud’homme, die misschien toch een belletje doen rinkelen bij de bond, ook al gaf onze voorzitter Bart Verhaeghe en tevens ondervoorzitter van de KBVB, al aan dat de procedures zullen gevolgd worden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws