Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Oud-ref Gumienny duidt schuldige aan voor foute beslissingen VAR

Het doelpunt van Diaby wordt door de VAR afgekeurd vanwege buitenspel

Club verloor zondagmiddag de topper tegen Anderlecht met 1-2, maar achteraf was er bijzonder veel te doen over de VAR. Jammer genoeg zag de videoref niet dat Blauw-zwart een strafschop verdiende na een fout op Vanaken en dat Teodorczyk buitenspel stond bij het openingsdoelpunt. 

“Eerder zag je dat de goal van Club Brugge op Anderlecht werd geannuleerd omwille van twee cm buitenspel en gisteren mocht Teodorczyk uit ongeveer dezelfde situatie scoren. Beide punten zijn de verantwoordelijkheid van scheidsrechtersbaas Verbist. Hij mag zichzelf afvragen of hij alles gedaan heeft om dit soort situaties te vermijden”, zegt oud-scheidsrechter Serge Gumienny in Het Nieuwsblad.

“De videoref die vorige week kritiek kreeg na Gent-Standard is in het verleden al eens op non-actief gezet. Dan vraag ik mij af wat het Referee Committee gedaan heeft om zijn niveau op te krikken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws