Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opstelling: “Op deze manier vangt Leko afwezigheid Diaby en Limbombe op”

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Na de nederlaag van vorig weekend tegen Anderlecht aast Club Brugge op revanche, en die kan het beginnen nemen met een overwinning op het veld van Charleroi om 18u. Maar Ivan Leko moet wel puzzelen voor de trip naar Mambourg.

Zo zag hij Matej Mitrovic, Anthony Limbombe en Abdoulay Diaby met blessures afhaken. Zij vervoegen Kenneth Vermeer in de ziekenboeg. Mitrovic zat de laatste wedstrijden wel op de bank, maar Limbombe en vooral Diaby zijn in de play-offs nog altijd sleutelfiguren en zullen dus gemist worden.

Leko moet dus vervangers vinden voor hen. Op de linkerflank kiest onze coach net als tegen Anderlecht wellicht voor Krépin Diatta. Wie Diaby in de spits zal vervangen, valt nog af te wachten. Het Laatste Nieuws vermoedt dat Leko zal teruggrijpen naar Lior Refaelov, Het Nieuwsblad denkt dat Emmanuel Dennis nog eens een basisplaats zal krijgen.

Vermoedelijke opstelling Club Brugge tegen Charleroi

Gabulov – Poulain, Mechele, Denswil – Cools, Nakamba, Vormer, Vanaken, Diatta – Wesley en Refaelov/Dennis

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws