Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Oproep Luc Devroe: “Hoop op respect voor Teo, zeker 10 jaar na Sterchele”

Juichende Club-fans (Club Brugge - Standard)

De kans bestaat dat Lukasz Teodorczyk ondanks het overlijden van z’n broer zondag toch meedoet in Jan Breydel. De Poolse aanvaller kwam vandaag nog niet terug uit Polen, maar wordt morgen/zaterdag terug in Brussel verwacht. Manager Luc Devroe van Anderlecht hoopt op respect van de Brugse supporters voor de situatie van Teo

“We moeten wel zien hoe zijn gemoedstoestand is na deze moeilijke periode. Je kunt down zijn of er positieve energie proberen uit te putten. De berichten die we van Teo krijgen wijzen op het laatste. Hij is erg professioneel. Ik hoop wel op respectvolle supporters in Brugge. Niet alleen na de dood van Teo’s broer, maar ook 10 jaar na het overlijden van Sterchele”, vertelt Devroe in Het Nieuwsblad.

In de 23ste minuut van de partij zullen de fans sowieso applaudisseren voor Sterchele en zal de ledverlichting in het stadion uitgeschakeld worden en een foto van Sterchele op de verschillende schermen verschijnen. Teodorczyk speelt met nummer 91 bij Anderlecht. Het zou een idee kunnen zijn om in de 91ste minuut voor zijn overleden broer te klappen. Maar voorlopig blijft het vooral afwachten of Teodorczyk zondag wel in actie komt tegen Club.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws