Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opnieuw goed nieuws voor Anderlecht in aanloop naar topper

Brugse spionkop (Club Brugge - Anderlecht)

De Belgische voetbalwereld maakt zich op voor de clash van zondag tussen Club Brugge en Anderlecht. Als Blauw-zwart wint, kan de titel ons niet meer ontsnappen. 

Woensdag hoorden we al dat Hein Vanhaezebrouck voor de match op Jan Breydel opnieuw zal kunnen rekenen op Henry Onyekuru. De topschutter van vorig seizoen die overkwam van Eupen, viel vlak voor nieuwjaar uit met een zware knieblessure. De Nigeriaan speelde onlangs een uur mee met de beloften en komt in aanmerking voor een selectie zondag.

Vanuit Polen kreeg Hein Vanhaezebrouck nog goed nieuws te horen. Lukasz Teodorczyk zal op tijd terugkeren na het onverwachte overlijden van z’n broer en mee afreizen naar Brugge. “Ondanks de moeilijke momenten liet Lukasz het voetbal nooit los. Elke dag ging hij individueel trainen. Conditioneel bleef hij in het ritme. Anderlecht kan op hem rekenen”, zegt zijn manager Marcin Kubacki in Het Nieuwsblad.

 

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws