Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Onyekuru hard voor Vanhaezebrouck: “Hij is de enige reden dat ik vertrek”

Hein Vanhaezebrouck (Club Brugge - AA Gent) (2)

Henry Onyekuru heeft de knoop definitief doorgehakt: ondanks een akkoord tussen Everton en Anderlecht voor een langere uitleenbeurt zal de Nigeriaan andere oorden opzoeken. Hij wijst daarvoor met de vinger naar trainer Hein Vanhaezebrouck. 

“Ik neem mijn tijd om een keuze te maken. Ik kan wel bevestigen dat Anderlecht met Everton een deal had over een tweede seizoen op uitleenbasis, maar de finale beslissing lag bij mij. Inmiddels is het zeker dat ik niet blijf”, vertelt Onyekuru in Het Laatste Nieuws.

“Pas op, aanvankelijk wilde ik wel bijtekenen. Alleen had de coach me de voorbije weken niet nodig. Op die manier heeft het geen zin, toch? Ik ga ergens heen waar ik wel respect krijg. In het buitenland.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws