Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nieuwe transfer Gedoz bewijst gelijk van Timmy Simons

Felipe Gedoz (Club Brugge - KV Mechelen)

Timmy Simons gaf gisteren tijdens een interview nog aan dat Felipe Gedoz een typisch voorbeeld is van een beloftevolle speler die z’n talent vergooid heeft. De reden? Zijn onprofessionele levensstijl en vaak te individueel denken.

Na Club Brugge trok de ondertussen 24-jarige Gedoz naar Clube Atlético Paranaense in de Braziliaanse hoogste klasse. Daar moet hij na amper 5 speeldagen in zijn tweede seizoen alweer vertrekken. De eersteklasser gelooft niet meer in de flankspeler en hij wordt dan ook uitgeleend aan Goias in de tweede klasse om te herbronnen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws