Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Net als Diaby in Anderlecht stond Teo hier millimeter buitenspel’

Club-fans vieren (Club Brugge - Gent)

Club Brugge heeft vanmiddag de topper in eigen huis tegen Anderlecht met 1-2 verloren. Jammer genoeg was er opnieuw een heel twijfelachtige rol voor de videoref weggelegd. 

In de eerste helft was het duidelijk strafschop op Vanaken na een fout van Gerkens, maar de VAR kwam niet tussen. Vlak voor de rust kreeg Club wel een elfmeter voor hands van Sa, maar deze keer greep de VAR wel in en werd Blauw-zwart de strafschop ontnomen.

Na de pauze zorgde Teordorcyzk voor de 0-1, maar hij stond een millimeter buitenspel. In de heenwedstrijd werd een doelpunt van Diaby in Anderlecht om dezelfde reden wel afgekeurd. Morioka scoorde met het hoofd de 0-2 en Diaby milderde nog. In de toevoegde tijd ging Dennis tegen de grond in de zestien. De VAR bekeek de beelden, maar besloot dat ref Visser niet moest gaan kijken naar de beelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws