Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Na Verhaeghe komt ook Mannaert met straffe taal: “Noteer dat maar goed”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Dankzij enkele dubieuze beslissingen van de VAR won Anderlecht gisteren met 1-2 op Jan Breydel. Voorzitter Bart Verhaeghe uitte meteen na de match al zijn ongenoegen en vandaag trok manager Vincent Mannaert naar de Raad van Bestuur van de Pro League. 

“De emoties zijn er nog steeds omdat je beseft dat de fouten die gemaakt zijn door de VAR het resultaat hebben beïnvloed in de tot dusver belangrijkste match van het jaar. Dan is het logisch dat daar emoties mee gepaard gaan”, aldus Mannaert in Het Nieuwsblad.

“Onze voorzitter is voorzitter van Club Brugge. Ik ben het niet eens met de mensen die zeggen dat als je ook een functie opneemt in het kader van de Voetbalbond dat je dan monddood moet worden. Hij heeft ook zijn verantwoordelijkheid. Hij heeft gesproken vanuit het hart, vanuit de emotie, net als onze coach.”

“Ik denk dat iedereen die de beelden gezien heeft, vastgesteld heeft dat er fouten gemaakt zijn, zware fouten, die resultaatbepalend waren. Donderdag hebben we een belangrijke wedstrijd waarin we er zullen staan en winnen. Noteer dat maar goed. We hebben alles nog in eigen hand.”

“Vandaag is er niet over de VAR gepraat in de Pro League. Het is ook nog wachten op een reactie van de arbitrage. Dat is nog niet gebeurd.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws