Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Na betalen VAR was budget voor damesploeg RSCA op’

Marc Coucke (KV Oostende)

Consternatie alom vandaag bij Anderlecht, want daar raakte bekend dat voorzitter Marc Coucke overweegt om de damesploeg, die nog maar net de Belgische landstitel binnenhaalde, op te doeken. Het nieuws komt als een totale verrassing. 

“Ze hebben het ons gisterenavond verteld. Ze hebben geen echte reden gegeven. Deze namiddag zullen we wel opnieuw samenzitten. Dit is totaal respectloos voor ons en voor het vrouwenvoetbal in het algemeen. We hebben dit jaar zo hard gewerkt voor die titel en nu hebben we niets. We kunnen geen Champions League spelen. Ze spelen met onze voeten. Ik ben echt kwaad”, zegt speelster Aline Zeler aan Sporza.

Door het nieuws ontstond de nodige nervositeit binnen de club en voorzitter Marc Coucke zag zich genoodzaakt om enigszins terug te komen op de beslissing. Hij stuurde dan ook onderstaande tweet de wereld in.

Op de Facebookpagina Minsterie van Sport speelden ze handig in op het nieuws over de RSCA-dames.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws