Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mitrovic krijgt uitstekend nieuws van Kroatische bondscoach

Matej Mitrovic (Club Brugge - KRC Genk)

Matej Mitrovic kwam in januari op huurbasis over van Besiktas en de Kroatische centrale verdediger wist snel een basisplaats af te dwingen bij Club. Op het einde van het seizoen belandde hij wel op de bank nadat hij eerst zelf geblesseerd raakte en Poulain bij zijn afwezigheid goed speelde, maar desondanks maakte Mitrovic wel een uitstekende indruk.

Dat bleek ook voldoende om de Kroatische bondscoach te overtuigen, want die nam Mitrovic een week geleden op in zijn 32-koppige voorselectie voor het WK. En nu krijgt onze verdediger weer goed nieuws. De selectie werd immers teruggebracht tot 24 namen, maar Mitrovic is er nog altijd bij. Hij komt dus stilaan wel heel dicht bij een ticket naar Rusland.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws