Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Middenvelder zal Club definitief verlaten

Coopman - Vormer (Club Brugge - Zulte Waregem)

Nog 3 speeldagen en het voetbalseizoen 2017-2018 in de Belgische Jupiler Pro League zit erop. Ook bij Club Brugge zijn ze dus achter de schermen al bezig met volgend seizoen. 

Club beschikt over een ruime kern met heel wat spelers die uitgeleend zijn en dus na het seizoen hopen terug te keren. Bij Sander Coopman zou dat wel eens anders kunnen liggen weet Sport/Voetbalmagazine. “Vorige zomer verklaarde Coopman nog dat hij komende zomer met een beter cv naar Club wou terugkeren, maar ook hij beseft dat een definitieve transfer naar Zulte Waregem de beste stap voor zijn carrière is.”

“We willen zeker een investering doen, maar aan de juiste prijs”, geeft CEO Eddy Cordier van Zulte Waregem de interesse toe. Als Club een financieel akkoord kan vinden met Essevee lijkt het er dus op dat Coopman het Jan Breydelstadion definitief zal verlaten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws