Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Meunier krijgt slecht nieuws van nieuwe PSG-coach’

Thomas Meunier (Club Brugge)

Thomas Meunier verruilde in 2016 Club Brugge toch enigszins verrassend voor Paris Saint-Germain, dat zo’n 6 miljoen euro op tafel legde. De rechtsachter dwong bij de Franse topclub snel een basisplaats af, maar verloor die dit seizoen weer door de komst van Dani Alves.

En voor volgend seizoen lijkt het er ook niet al te goed uit te zien voor Meunier. Met Thomas Tuchel komt er een nieuwe trainer, maar die heeft het volgens Le Parisien niet echt begrepen op Meunier – ook niet op Alves en linkerflankverdedigers Berchiche en Kurzawa overigens.

Tuchel wil dan ook zeker één of twee van hen zien vertrekken en Meunier zou de grootste kandidaat zijn voor een transfer. Van de vier flankverdedigers kwam hij immers het minst aan spelen toe, bovendien werd hij de voorbije maanden al gelinkt aan clubs als Manchester United en Juventus. PSG zou 15 miljoen euro verlangen voor de Rode Duivel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws