Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert: “Ik hoop dat Vanaken alles uit carrière wil halen, ook als hij dan weg gaat”

Hans Vanaken (Club Brugge - Gent)

Hans Vanaken werd maandagavond verkozen tot Profvoetballer van het Jaar. Dat is een mooie bekroning op een schitterend seizoen voor de Brugse spelmaker. Zijn prestaties zullen ongetwijfeld van dichtbij gevolgd worden in het buitenland. 

Club Brugge en Hans Vanaken, dat is wederzijdse dankbaarheid. “Hans is op een punt gekomen dat hij voor zichzelf moet uitmaken of hij alles uit z’n carrière wil halen. Ik hoop dat hij daarvoor kiest, ook al zijn we hem dan kwijt”, aldus algemeen manager Vincent Mannaert in Het Laatste Nieuws.

“De beste Hans Vanaken is iemand voor de basisploeg van Borussia Mönchengladbach of zelfs Schalke 04. Het zou ontzettend jammer zijn mocht iemand met zóveel intrinsiek talent, met zó een vista, zó een balbehandeling, zó een passing, niet dat extraatje uit zichzelf willen halen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws