Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert geeft toe: “Hem hadden we beter niet gehaald”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge deed de laatste jaren al veel toptransfers. Denk maar aan Mathew Ryan, José Izquierdo of Anthony Limbombe. Maar af en toe kan het natuurlijk ook eens volledig fout gaan. 

Dat is toch wel het geval bij Vladimir Gabulov, die misschien nog als derde keeper voor Rusland naar het WK gaat. De sluitpost kwam in de winter over van FK Arsenal Tula in zijn thuisland. “Wat Gabulov betreft, hebben we niet goed ingeschat dat hij uit een periode kwam zonder veel wedstrijden, een winterstop”, zegt algemeen manager Vincent Mannaert daarover in Sport/Voetbalmagazine.

“Ivan Leko had andere verwachtingen over Horvath en wat een eerste keeper op dat moment moest zijn en dus haalden we nog twee andere keepers binnen (Gabulov en Vermeer, nvdr). Dat hele keepersdossier is niet voor herhaling vatbaar. Punt. Al denk ik persoonlijk van Horvath nog altijd dat hij een goede doelman kan worden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws