Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert geeft aan op welke positie Club zich zeker gaat versterken

Vincent Mannaert (Club Brugge)

De titel is binnen en Club Brugge moet uiteraard al vooruit kijken naar het volgende seizoen. Een betere beurt maken in de Champions League en opnieuw meestrijden voor het kampioenschap zijn de belangrijkste doelen. 

“Twee jaar geleden, toen we met Michel Preud’homme naar de Champions League trokken, heb ik mij vergist in de mentale progressiemarge van de groep.  Ik heb toen gedacht dat dezelfde groep de grenzen kon blijven verleggen. Maar al snel bleken sommigen verzadigd na het winnen van een titel en een beker”, aldus onze manager in Het Nieuwsblad.

Club zou sowieso voluit willen gaan voor een nieuwe, sterke doelman met ervaring. “We evalueren deze week en de zitten ook nog volgende week samen. Maar iedereen is het erover eens, dat als we iemand halen het iemand is waar we echt van overtuigd zijn. We moeten er toch voor zorgen dat we ons eigen record in het Guinness Book – vijf keepers in een kampioenenjaar – niet gaan evenaren. Dat was erover.”

“Dat het vaststaat dat we vier keepers gaan verkopen klopt niet. Ikzelf blijf geloven in de potentiële kwaliteiten van Horvath. De laatste twee matchen heeft hij het gewoon goed gedaan. En hij is nog steeds maar 22 jaar.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws