Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ludovic Butelle steekt de draak met Hein Vanhaezebrouck op Snapchat

Ludovic Butelle (Club Brugge - Anderlecht)

Ludovic Butelle speelde dit seizoen nog enkele wedstrijden voor Club Brugge, maar verkaste daarna terug naar Angers in de Ligue 1. Toch volgt de doelman Club nog altijd op de voet, zo blijkt uit een bericht op Snapchat.

In de aanloop naar de topper tussen Club Brugge en Anderlecht postte Butelle een uitlachfilmpje over Hein Vanhaezebrouck op Snapchat. De badeendjes verwijzen eigenlijk nog naar zijn periode bij AA Gent, maar het is duidelijk dat de Fransman op deze manier Blauw-zwart een hart onder de riem wil steken in de strijd om de landstitel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws