Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Limbombe pakt Ebbenhouten Schoen en laat zich uit over eventueel vertrek

Anthony Limbombe (Club Brugge - Sint-Truiden)

Club pakte maandag drie individuele prijzen op het Pro League Gala met Hans Vanaken, Ivan Leko en Wesley Moraes. Later op de avond werd Anthony Limbombe ook nog eens uitgeroepen tot winnaar van de Ebbenhout Schoen. 

Dat is een trofee uitgereikt aan de beste speler uit Afrika of van Afrikaanse origine in de Jupiler Pro League. “Als ik de kans krijg om mezelf sportief te ontwikkelen, zal ik dat zeker doen. Ik zou graag in de voetsporen treden van Youri Tielemans, de vorige Ebbenhouten Schoen. Dat is een goed voorbeeld. Een favoriete competitie heb ik niet, maar ik heb wel de ambitie om hogerop te geraken. We zullen kijken wat er deze transferperiode nog uit de bus komt”, vertelt hij aan Sporza.

“Club heeft me kansen gegeven. Daar ben ik dankbaar voor. We beleven een prachtig seizoen, met hoogtes en laagtes. Maar de titel is binnen. We hebben bewezen dat we de verdiende kampioen zijn.”

Hoopt Limbombe op een WK-selectie? “Ik denk wel dat ik erbij zal zijn. Maar als dat niet zo is, zal dat geen teleurstelling zijn. Ik heb er in elk geval alles aan gedaan. Het WK is niet voor iedereen weggelegd. Na de titel en dan ook nog eens deze prijs, zou een WK-selectie wel de kers op de taart zijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws