Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko wil titelfeestje op Sclessin: “Dat zou de mooiste plaats zijn”

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

Club Brugge krijgt zondag een eerste kans om de titel te pakken. Aan een punt op Standard heeft het genoeg om kampioen te worden. Als het verliest, krijgt het echter volgende week een herkansing en kan het met een zege tegen AA Gent een titelfeestje in eigen stadion bouwen.

Toch zou Ivan Leko liever in Luik kampioen worden. “Voor mij zou kampioen worden op Standard het mooiste zijn. Net omdat het de moeilijkste plaats is om dat te doen. Zij hebben het fantastisch gedaan”, luidt zijn opmerkelijke uitleg bij Het Nieuwsblad.

“Als wij dan daar gaan winnen, zou dat echt knap zijn. Ik wil dat mijn spelers die druk voelen. Die druk om zondag te moeten winnen. Presteren met dezelfde mentaliteit als tegen Charleroi, als het Club van 2017. Met grote focus. En dan hoop ik dat we na hard werken en hard trainen ook hard mogen feesten.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws