Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko vol vertrouwen voor Charleroi: “We willen nu reageren”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Club Brugge kan om 18u een goede zaak doen in de titelstrijd door te gaan winnen in Charleroi. Het zou daarmee meteen revanche nemen voor de pijnlijke thuisnederlaag tegen Anderlecht vorig weekend. En op revanche zijn Ivan Leko en co wel degelijk belust.

“Ik blik niet meer terug op zondag. We kijken vooruit, naar de match tegen Charleroi, want daar kunnen we zelf iets mee doen. Uiteraard heeft wat er gebeurd is ons groepsgevoel versterkt, het is normaal dat we nu willen reageren. Maar we gaan dat doen door te focussen op Club en onze volgende match, niet door te rekenen of te kijken naar wat onze concurrenten doen, da’s verspilde energie”, zegt Leko op de officiële Clubsite.

“De Play-Offs brengen altijd spanning en elke wedstrijd heeft z’n eigen verhaal en emotie. Na Genk waren we bijna kampioen en speelden we goed voetbal op bezoek bij een sterke tegenstander, nu zijn we opeens een drama. We gaan nu geen artikels ophangen in de kleedkamer, maar we gaan zeker proberen iets anders te doen in de voorbereiding. De trainingen zullen we benutten om met vertrouwen en grinta opnieuw op topniveau er te staan.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws