Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Leko moet nog altijd serieus puzzelen voor trip naar Sclessin’

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Zondag kan een hoogdag worden voor Club Brugge, want het kan de titel vieren als er een punt gepakt wordt op het veld van Standard. Dat wordt allesbehalve een makkelijke opdracht, want de Rouches verkeren in deze play-offs in bloedvorm en bovendien zit Ivan Leko met blessurezorgen.

In Charleroi moest onze trainer al puzzelen, want hij miste er Vermeer, Mitrovic en vooral Anthony Limbombe en Abdoulay Diaby. Het was al langer duidelijk dat Limbombe er op Sclessin niet bij zou zijn, maar Het Laatste Nieuws weet dat nu ook Diaby zondag wellicht niet zal halen.

Geen goed nieuws dus, want de twee waren dit seizoen al vaak belangrijk voor Club. Wellicht kiest Leko zondag net als in de tweede helft op Charleroi voor Diatta op de linkerflank en Dennis naast Wesley in de spits.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws