Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko komt met verrassende mening over Vanhaezebrouck

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Ivan Leko heeft er een prachtig eerste seizoen opzitten als trainer van Club Brugge. Hij pakte meteen de landstitel en mag volgend seizoen daardoor rechtstreeks naar de groepsfase van de Champions League. 

Anderlecht miste het kampioenschap, een serieuze tegenvaller voor trainer Hein Vanhaezebrouck, die de laatste weken overigens in een zware discussie met Ricardo Sa Pinto van Standard is terechtgekomen. Toch heeft Leko opvallend veel respect voor de oefenmeester van de concurrent en zo hoort het ook. Hij is een echte gentleman, onze Kroatische trainer.

“We hebben elkaar maandag op het Gala van de Profvoetballer lang gesproken”, bekent Leko in Het Nieuwsblad. “Ik ben een fan van hoe hij is als trainer en ik voel dat hij ook respect heeft voor hetgeen ik doe. En eerlijk: als je over voetbal wilt praten, heb je in Vanhaezebrouck gewoon een ideale gesprekspartner.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws