Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko: “In een normale competitie waren we al lang kampioen”

Leko en de bank juichen (Club Brugge - Gent)

Het was nagelbijten tot de laatste seconde, maar Club Brugge wist op Standard zijn meer dan verdiende vijftiende landstitel in de wacht te slepen. Voor Ivan Leko viel er zo een hele last van zijn schouders, want de trainer wist in zijn eerste seizoen meteen zijn belangrijkste doel te verwezenlijken.

“Deze Play-Offs, het was een enorm moeilijk verhaal. In een normale competitie waren wij al lang kampioen geworden maar met dit systeem is het vaak een rollercoaster van emoties. We zijn echter meer dan verdiend kampioen geworden. Als je het puntentotaal bekijkt hebben wij gewoon tien of vijftien punten meer dan de tweede”, vertelde onze coach aan Play Sports.

Hij heeft dan ook maar één toekomstplan op dit moment. “Vanavond gaan we genieten, morgen gaan we genieten, de komende vier weken gaan we genieten”, lachte Leko.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws