Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko bewierookt matchwinnaar: “Hij is een fantastische speler”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Ivan Leko had na de thuisnederlaag tegen Anderlecht vorige zondag gewaarschuwd dat Club Brugge snel terug zou opstaan en de Kroaat heeft ook gelijk gekregen. Na de 1-3-zege in Charleroi en de overwinning van Standard op Anderlecht, kan Club zelfs woensdag al kampioen worden als het een punt pakt in Luik.

Maar dat betekent niet dat Club op de rem zal staan in Sclessin. “Er volgen sowieso nog twee zware wedstrijden en er zijn nog zes punten te verdienen. Vanaf morgen werken we toe naar zondag en daar volgt dan de echte finale, waar we na tien maanden hard werk eindelijk de bekroning kunnen pakken. We spelen tegen een goede ploeg, maar we zullen niet met schrik naar Luik gaan. We gaan naar daar om te winnen, want als je je voorbereidt op een gelijkspel, dan verlies je”, vertelt Leko op de website van Club.

Hij had ook nog speciale lof voor Jelle Vossen. De invaller was met een doelpunt en een assist matchwinnaar. “Ik ben enorm blij voor Jelle Vossen. Hij is een superprof en een fantastische speler. Hij heeft de laatste weken weinig gespeeld, maar vandaag viel hij uitstekend in. Dat bewijst opnieuw dat we al tien maanden zestien of zeventien titularissen hebben.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws