Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Kroatische goalie heeft niet ervaring die Club nu zoekt’

Mechele en Horvath (Club Brugge - Standard)

Links en rechts lezen we dat Club Brugge zijn oog heeft laten vallen op Karlo Letica. Deze 21-jarige doelman van Hajduk Split geldt als een toptalent en haalde zelfs de Kroatische WK-voorselectie, maar zal er uiteindelijk toch niet bij zijn straks in Rusland. 

Trainer Ivan Leko kwam zelf uit voor Hajduk Split in Kroatië en heeft er dus goede relaties, maar of Letica de ervaren eerste doelman is die Club momenteel zoekt, valt te betwijfelen. De sluitpost moet bijna 3 miljoen euro kosten en speelde alleen maar in de Kroatische competitie. Vorig seizoen werd hij nog uitgeleend aan tweedeklasser Rudes.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws