Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kampioenenmaker Vossen geeft hint over zijn toekomst bij Club

Jelle Vossen applaus (Club Brugge - AZ)

Het is bij momenten een bijzonder frustrerend seizoen geweest voor Jelle Vossen, die dit seizoen vaker op de bank moest zitten dan hem lief is. Bovendien moest de spits bijzonder lang wachten op zijn eerste veldgoal, maar wanneer het moest bleek hij wel beslissend.

Nadat hij donderdag op Charleroi met een goal en een assist al matchwinnaar was, maakte Vossen op Standard nu ook het doelpunt dat Club kampioen maakte. “Ik ben altijd blijven geloven dat ik belangrijk kon zijn voor dit Club. Deze goal is heel belangrijk voor mij. We zijn even onzeker geweest, dat geef ik toe, maar we zijn toch rustig gebleven. Ik ben heel trots dat ik op deze manier mijn steentje heb kunnen bijdragen”, vertelt hij aan Het Laatste Nieuws.

Hij vertelde ook iets over zijn toekomst. “Ik zie geen enkele reden om te vertrekken bij Club, al wil ik wel vaker spelen. Maar dat zijn zaken voor later. Nu gaan we feesten, ik laat alles op mij afkomen. Geen champagne op de bus? We zullen wel ergens stoppen!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws