Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Jan Mulder over Bruggeling: “Anderlecht is team zonder blaaskaken”

Diaby - Poulain - Mechele - Denswil (Club Brugge - Zulte Waregem)

Vanmiddag om 14u30 is het eindelijk zover, dan speelt Club de topper in Jan Breydel tegen Paars-wit. Anderlecht-icoon Jan Mulder heeft zo z’n bedenkingen bij de uitspraken van Diaby voor de wedstrijd. 

Voorafgaand aan de klassieker gaf Abdoulay Diaby een interview aan Het Laatste Nieuws. “HLN vraagt of hij wel eens aan zichzelf twijfelt. Diaby maakt een vergelijking met Ronaldo, waarom niet. Cristiano won vijf Gouden Ballen en nóg zijn er mensen die hem in vraag stellen. Dus heeft Diaby de hoop opgegeven dat hij iedereen kan bekoren, want hij heeft een specifieke persoonlijkheid. Hij vindt zichzelf zo’n fenomeen dat hij de laatste weken zelfs niet doodop was na een wedstrijd.”

“Ik begon een beetje te geloven in een overwinning van Anderlecht, een team zonder de unieke klasse van de enorme persoonlijkheid Diaby, maar een team zonder blaaskaken.” Toch is Mulder duidelijk: “Club Brugge is in het voordeel. Diaby gaat Anderlecht verpletteren.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws