Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ivan Leko over middenvelder: “Past perfect in DNA van Club Brugge”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Club Brugge heeft vanmiddag op de officiële website zijn eerste transfer gemeld. Het gaat om een princiepsakkoord met KV Mechelen over de overgang van middenvelder Mats Rits. 

Club meldt dat als hij slaagt voor z’n medische testen Rits een contract van 4 seizoenen zal ondertekenen. “Hij speelde in totaal 155 wedstrijden voor traditieclub KV Mechelen. Vorig seizoen was Rits in 29 competitiewedstrijden goed voor 4 doelpunten en 6 assists”, lezen we op de website.

Trainer Ivan Leko staat volledig achter de transfer, die hem opties geeft voor de posities van Vormer en Vanaken: “Mats past perfect in het DNA van Club. Hij heeft energie, passie en combineert dit met rendement. Ik ben zeer tevreden met zijn komst.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws