Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ivan Leko droomt van deze tegenstander in de Champions League

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Nu Club Brugge de titel definitief op zak heeft, mag het vooruit kijken naar volgend seizoen en de Champions League. Ivan Leko gaat voor het eerst in zijn carrière als trainer naar het kampioenenbal en droomt hardop over een mooie loting. 

“Mijn grote droom is om op Bernabeu te gaan spelen. Ik zei het een jaartje geleden ook al: ik wil met Club Brugge op Bernabeu tegen Real Madrid gaan spelen. Als god het wil tenminste”, aldus de Brugse trainer aan Sporza.

In de vorige campagne in de Champions League haalde Club 0 punten. “We proberen onze ploeg steeds te verbeteren en ik maak me ook nu geen zorgen. Ik ben ervan overtuigd dat we het volgend jaar in Europa stukken beter zullen doen”, kijkt voorzitter Verhaeghe in Het Nieuwsblad vooruit naar het nieuwe Europese avontuur.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws