Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ivan Leko begroet nieuwe speler op training

Ivan Leko en Rudi Cossey

Ivan Leko heeft enkele dagen voor de topper tegen Anderlecht nog een nieuwe naam op training mogen begroeten. Op 25 januari in de 3-2 zege tegen KV Oostende speelde Saulo Decarli zijn tot dusver laatste wedstrijd voor Blauw-zwart, waarna hij uitviel met een achillespeesblessure. 

De kans dat Decarli dit seizoen nog in actie komt, is bijzonder klein, maar sinds dinsdag staat hij wel opnieuw op het trainingsveld. Aanvankelijk werd gedacht dat de Zwitserse verdediger de rest van het lopende seizoen zou moeten revalideren, maar het herstel loopt dus iets sneller dan gehoopt.

Sinds de komst van Matej Mitrovic en Alexander Scholz beschikt Leko over iets meer opties achterin. Bovendien zijn Stefano Denswil en Benoît Poulain weer helemaal fit de jongste weken. Het ziet er dus naar uit dat Decarli rustig kan toewerken naar volgend seizoen. Op 22 oktober scoorde Decarli het enige doelpunt in de 1-0 thuiszege tegen Antwerp.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws