Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

In Anderlecht zit het er bovenhands op tussen Vanhaezebrouck en Onyekuru: “Hij is ziek”

Hein Vanhaezebrouck (Club Brugge - AA Gent) (2)

Het gaat niet meer goed komen tussen Hein Vanhaezebrouck en Henry Onyekuru. De Nigeriaan verwijt zijn trainer dat hij de WK-voorselectie gemist heeft omdat Vanhaezebrouck hem de jongste weken geen speelminuten gunde. 

“Het is niet onze fout dat Henry niet naar Rusland mag. Iedereen ziet dat hij niet klaar is om te spelen. Hij heeft schrik in de duels en ik kan hem niet zetten om hem een plezier te doen”, wordt Vanhaezebrouck op de persconferentie geciteerd door Het Laatste Nieuws.

“Trouwens, Henry heeft nog veel te bewijzen bij de nationale ploeg. Voor zijn blessure was hij ook geen vaste waarde, hé.” Of hij in de kern zit voor de laatste match tegen Genk valt te betwijfelen, want de speler kwam zelfs niet meer opdagen voor de trainingen. “Hij is ziek”, was de korte reactie van de coach daarop.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws