Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Houdt Champions League bijna zekere vertrekker dan toch in Brugge?

Limbombe en Diaby (Club Brugge - Standard)

De laatste tijd is al de nodige inkt gevloeid over welke spelers Club volgend seizoen zullen verlaten. Met Limbombe, Denswil en Diaby keren steeds dezelfde namen terug. Maar ééntje hiervan lijkt die berichten te willen tegenspreken.

“Op een bepaald moment moet je keuzes maken. De Champions League is heel opwindend, maar misschien is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik zal niet liegen, maar dit wordt een belangrijk moment in mijn carrière. Ik word 27 jaar en heb hier twee titels en een beker gewonnen. Wat kan ik me nog meer wensen?”, zei Diaby in Het Laatste Nieuws. Maar later reageerde hij wel via Twitter op deze opvallende manier.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws