Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Herboren Mechele is rechtuit: “Ik ben er tegen”

Brandon Mechele (Club Brugge - Zulte Waregem)

Als Brandon Mechele zondag tegen AA Gent de volledige wedstrijd rondmaakt, dan miste hij dit seizoen geen enkele minuut voor Club in de Jupiler Pro League en dat oogt heel erg fraai op zijn palmares. De verdediger blikt terug op een verrassend positief seizoen.

“Ik ben voor de Play-Offs. Elke week die topmatchen, dat is wel leuk om naar toe te leven. Alleen de halvering van de punten vind ik oneerlijk. Het puntentotaal na de reguliere competitie moet gewoon behouden worden”, zegt hij in De Krant van West-Vlaanderen.

“Ook het systeem van de VAR staat nog niet op punt. Ik ben er tegen. Het spel ligt te veel stil en dat is niet goed voor onze competitie. De beslissingen zijn ook niet altijd even juist geweest. Het moet nog allemaal beter functioneren.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws