Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Grote teleurstelling: géén transfer voor doelwit Club Brugge’

Fiere Club-fans (Club Brugge - Antwerp)

Het gonst van de geruchten rond inkomende en uitgaande transfers bij Club Brugge. Vandaag viel in die optiek slecht nieuws te roepen voor Blauw-zwart

Volgens de Turkse bron Sporx wil Besiktas niet meer meewerken aan een overgang van Matej Mitrovic als Club Brugge niet de gevraagde 4,5 miljoen euro op tafel wil leggen. In dat geval willen de Turken de Kroatische international liever zelf behouden en voluit een kans geven volgend seizoen.

Mitrovic speelde sinds de winter bij Club en sloot het seizoen af met blessureleed, maar maakte in de wedstrijden voordien wel een zeer degelijke indruk. Bovendien behoort hij nog steeds tot de Kroatische voorselectie voor het WK in Rusland.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws