Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Genk wil Brugse speler in ruildeal betrekken voor Schrijvers’

Denswil en Clement

Club Brugge zou meer dan gewone interesse tonen om Siebe Schrijvers van Genk binnen te halen. De Limburgers willen meewerken aan een overgang, omdat hij onder Philippe Clement nog nauwelijks kansen krijgt. 

Genk heeft wel een oogje op Sander Coopman, afgelopen seizoen door Club Brugge verhuurd aan Zulte Waregem. Hij zou mogelijk in de deal kunnen betrokken worden om de prijs te drukken. De Limburgers vragen ongeveer 3 miljoen euro voor Schrijvers, maar omdat hij eind volgend seizoen transfervrij is, zal die prijs noodgedwongen omlaag moeten.

Als Club ook Coopman in de deal kan betrekken, zal Schrijvers mogelijk voor een nog lagere som naar Jan Breydel gehaald kunnen worden. Clement kent Coopman nog van zijn tijd bij de Brugse beloften. Dat meldt Het Belang van Limburg.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws