Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gabulov is basisplaats kwijt, maar krijgt wel uitstekend nieuws

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

Ivan Leko schudde in Charleroi enkele verrassingen uit zijn mouw in zijn basiselftal. Zo kreeg Jordy Clasie de voorkeur op Hans Vanaken op het middenveld, maar er was ook de plotse terugkeer van Ethan Horvath in doel. De Amerikaan kreeg plots de voorkeur op Vladimir Gabulov.

De Rus is dus al voor de tweede keer dit seizoen zijn basisplaats kwijt, maar een dag later kan hij zich wel optrekken aan uitstekend nieuws. Hij werd immers door bondscoach Stanislav Cherchesov opgenomen in de voorselectie voor het WK van komende zomer, dat in Rusland afgewerkt wordt.

Of dat betekent dat Gabulov ook effectief naar het WK gaat, is wel nog een ander paar mouwen. Met Akinfeev (CSKA Moskou), Lunin (Zenit Sint-Petersburg) en Dzhanaev (Rubin Kazan) werden nog drie doelmannen in de selectie opgenomen. Eén van hen moet dus nog afvallen en Gabulov lijkt in de laatste twee wedstrijden zich niet meer te kunnen gaan tonen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws