Ex-speler Anderlecht ziet het somber in: “Club was al zo sterk en ze gaan zich nóg versterken”

Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Blije Club-fans (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge kroonde zich dit seizoen tot Belgisch kampioen nadat het eigenlijk van start tot finish aan de leiding stond. Vooral in de reguliere competitie stak Blauw-Zwart er met kop en schouders bovenuit en dat baart een ex-speler van Anderlecht toch zorgen.

Gille Van Binst vreest dat Anderlecht het nog moeilijk zal krijgen om Club van de troon te stoten. “En Club Brugge was al zo sterk. Die gaan die ploeg wellicht samenhouden én nog versterken. Dat terwijl je zelf moet bouwen. Het maakt het er allemaal niet makkelijker op”, vertelt hij aan Voetbalkrant.

Hij denkt dat Anderlecht vooral de schade zal moeten beperken. “Men moet zien dat de kloof met Club Brugge niet te groot wordt. Alles draait nu eenmaal om geld en die Champions League-centen zitten nu in Brugge. Een ploeg bouwen is dezer dagen ook niet meer zo makkelijk als vroeger. Hadden de bedragen van nu toen gespeeld, zou Rensenbrink hier niet zolang gespeeld hebben.”

Laatste nieuws

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws