Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ex-Bruggeling zeker van WK-deelname

Als het seizoen straks gedaan is, zullen de fans van Club Brugge nog altijd op het WK kunnen speuren naar huidige of ex-spelers van Blauw-zwart. Eéntje daarvan is ondertussen helemaal zeker dat hij straks naar Rusland mag.

Oscar Duarte kreeg van de Costaricaanse bondscoach Ramirez een definitieve oproep voor het wereldkampioenschap, want de kopbalsterke verdediger behoort tot de 23-koppige finale selectie. Andere bekende namen zijn doelman Keylor Navas (Real Madrid), Randall Azofeifa (ex-AA Gent, nu Herediano), Bryan Ruiz (ex-AA Gent, nu Sporting Lissabon) en Joel Campbell (Real Betis).

Duarte speelde van 2013 tot 2016 voor Club Brugge en lukte 9 goals in 116 wedstrijden. Tijdens de wintermercato stapte hij op 24 januari 2016 definitief over naar Espanyol in de Spaanse Primera Division.

Costa Rica zit op het WK in groep E met Brazilië, Zwitserland en Servië.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws