Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ex-Bruggeling verdient evenveel als Zlatan Ibrahimovic

Victor Vazquez scoort penalty met Toronto tegen New York City

Zlatan Ibrahimovic verdient op zijn 36ste bij Los Angeles Galaxy jaarlijks 1,2 miljoen euro. Opvallend genoeg staat de Zweed daarmee pas op de 26ste plaats van grootverdieners in de Amerikaanse Major Soccer League. 

Een ex-speler van Club Brugge verdient zelfs evenveel als de befaamde ex-aanvaller van onder meer Manchester United en PSG. Het gaat om niemand minder dan de Spanjaard Victor Vazquez. Sebastian Giovinco, ploegmaat van Vazquez bij FC Toronto, is de grootverdiener in de MLS met 5,9 miljoen euro per jaar. Carlos Vela en Bastian Schweinsteiger volgen hem op de voet. Dat blijkt uit cijfers van de MLS zelf.

Ook Rode Duivel Laurent Ciman speelt in de MLS, bij Los Angeles FC en heeft een jaarsalaris van 550.000 euro. Roland Lamah krijgt dan weer jaarlijks 700.000 euro bijgeschreven op zijn bankrekening. De Belg komt uit voor FC Dallas.

 

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws