Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dit zijn de 3 grootste prioriteiten voor Club tijdens komende transferzomer

Jonge Club-fans hartje (Club Brugge - KRC Genk)

Volgende week keert manager Vincent Mannaert terug van vakantie en mogen enkele doorbraken verwacht worden op transfervlak. Ondertussen is het wel duidelijk waar de prioriteiten van Blauw-zwart liggen. 

Chef voetbal Ludo Vandewalle van Het Nieuwsblad weet dat Club volgend seizoen meer tegenstand zal krijgen van Standard en Anderlecht. Want Michel Preud’homme en Marc Coucke zullen erop gebrand zijn om in hun eerste jaargang meteen de hoofdvogel af te schieten.

“Bij Club Brugge wordt er intussen hard gewerkt. Zoals gebruikelijk minder opzichtig, maar zeker even hard. Ze kunnen daar trouwens wel wat versterking gebruiken”, is hij van mening. Het gaat dan vooral om een doelman, Clinton Mata als alternatief voor Dion Cools op de rechterflank en om Matej Mitrovic, afgelopen seizoen al gehuurd van Besiktas. De Turken vragen 4,5 miljoen euro om de verdediger over te nemen, maar Club hoopt die prijs te drukken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws