Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dit is de reden waarom Dennis nog zo weinig speelminuten krijgt

Emmanuel Dennis (Club Brugge - Sint-Truiden)

Emmanuel Dennis begon schitterend aan het seizoen, maar de Nigeriaan krijgt de laatste tijd nauwelijks nog speelkansen. De aanvaller lijkt niet meer voor te komen in de plannen van trainer Ivan Leko.

De 20-jarige Nigeriaan kwam over van FC Zorya Luhansk uit Oekraïne en maakte meteen een sterke indruk op Jan Breydel. In Play-Off 1 kwam hij nog maar aan 34 speelminuten en Het Laatste Nieuws weet hoe dat komt: “Naast jong en speels, is hij ook en vooral eigenwijs en moeilijk trainbaar. Letterlijk, terwijl zijn ploegmaats zich op training dagelijks uitsloven, liet de pijlsnelle spits het naar verluidt weer net iets te veel hangen.”

Tijdens de uitwedstrijd bij Anderlecht in Play-Off 1 moest Dennis zelfs in de tribune plaatsnemen. “Leko lacht niet met rebellen die zichzelf te weinig pijn kunnen doen op training.” Toch blijven bestuur en trainer geloven in de aanvaller en hopen ze dat Dennis volgend seizoen meer volwassenheid aan de dag zal leggen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws