Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Deze speler vertrekt bij Anderlecht door Vanhaezebrouck’

Anderlecht hoopt zondag nog de tweede plaats te pakken, maar dan moet het wel zelf winnen tegen Genk en rekenen op puntenverlies van Standard in Charleroi. 

Intussen zijn ze ook in Brussel bezig aan de voorbereiding op volgend seizoen. Eén speler heeft volgens Het Laatste Nieuws alvast aangegeven niet langer in Anderlecht te willen blijven. Het gaat om Henry Onyekuru, die gehuurd wordt van Everton. De club uit de Premier League is bereid om de Nigeriaan nog een extra seizoen uit te lenen aan Anderlecht. Onyekuru ziet dat echter niet meer zitten en daar zou trainer Hein Vanhaezebrouck voor iets tussen zitten.

Onyekuru is al enkele weken terug fit, maar kan niet rekenen op speelminuten. Bijgevolg verloor de aanvaller alle kansen op een WK-selectie voor Nigeria. Door dat gebrek aan vertrouwen wil de voormalige topschutter van de Jupiler Pro League (22 goals bij Eupen) absoluut andere oorden opzoeken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws