Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deze publiekslieveling geeft zondag de aftrap in Club-Anderlecht

Tifo 1891 (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge wil er zondag alles aan doen om de match tegen Anderlecht positief te laten eindigen. Zowel bestuur als fans zullen zich daarom van hun beste kant laten zien. 

Op de officiële website van Club wordt opgeroepen om op tijd naar het stadion te komen. “We starten de opbouw naar de wedstrijd om 12u30 met een DJ aan de Noordtribune en extra drankstanden buiten de stadionpoorten. Ook aanwezig: Thomas Meunier, die de fans voor het eerst sinds zijn vertrek naar PSG komt groeten. Vanaf 12u50 verwelkomen we samen de spelersbus. En gaan we naar het stadion, waar de opwarming iets voor 14u van start gaat”, lezen we verder.

Het mag duidelijk zijn: de nodige decibels vooraf, een indrukwekkend onthaal voor de spelersbus en niemand minder dan Thomas Meunier die de aftrap komt geven, Club hoopt zondag een duidelijke stap richting een 15de landstitel te zetten!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws