Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deze kampioenenpremie maakt Verhaeghe vrij voor spelers van Club

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

Club kan zondag al kampioen worden, maar dan moet het wel een puntje rapen op Sclessin tegen Standard, makkelijker gezegd dan gedaan. Voorzitter Bart Verhaeghe beloofde de spelersgroep alvast een mooie premie. 

Als Blauw-zwart dit seizoen de titel pakt mag de volledige spelerskern maar liefst 3,5 miljoen euro onder elkaar verdelen, op basis van het aantal gespeelde wedstrijden per speler. Bij het kampioenschap in 2016 bedroeg die premie 1 miljoen euro minder. Dat weet Het Nieuwsblad.

Voorzitter Marc Coucke van Anderlecht trachtte zijn troepen enkele weken ook nog te motiveren met een premie van 2 miljoen euro te verdelen over de hele spelersgroep. Dat is ruim 1,5 miljoen euro minder dan Club vrijmaakt voor dezelfde prestatie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws