Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deschacht: “Alleen die beslissing van de VAR was niet juist, de rest wel”

Poulain, Cools, Vossen en Denswil (Westkapelle - Club Brugge)

De videoref maakte geen goede beurt gisteren tijdens Club Brugge-Anderlecht. Zo liet de VAR een strafschopfase met Vanaken passeren en zag hij niet dat Teodorczyk buitenspel stond bij het eerste doelpunt. 

“Het is wel jammer dat Teodorczyk scoort vanuit buitenspel. Zo wil je eigenlijk niet winnen. Dat is jammer voor Club Brugge. In hun plaats zou ik ook balen”, zegt Olivier Deschacht in een interview met Sporza. “Maar behalve die goal denk ik dat alle beslissingen van de VAR correct waren.”

“Het ligt ook niet 100 procent aan de VAR. Hun keeper had die bal van Teo ook gewoon moeten pakken natuurlijk. Als je alles optelt, hebben we hier verdiend gewonnen. Dat is wat telt.”

Of Deschacht in de titel gelooft na deze zege? “Club Brugge heeft alles in eigen handen. Wij hebben nog een veel te moeilijk programma. Eerst thuis tegen Standard, ons zwarte beest, en dan naar Gent. We moeten rustig blijven.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws