Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse onder de indruk van Club-man: “Ik geef hem grote onderscheiding”

Marc Degryse (analist)

Club Brugge kan vandaag de titel pakken als het erin slaagt een punt mee te nemen uit Sclessin. Dat hadden maar weinig waarnemers voor het seizoen voorspeld, zeker omdat er getwijfeld werd of Ivan Leko de erfenis van Michel Preud’homme wel zou kunnen dragen.

De Kroaat legde na een moeilijke start echter een uitstekend parcours af. “Straf. Ik had een lastig jaar verwacht, en al zeker na die valse start met de uitschakeling in Europa. Maar om ná Michel Preud’homme te komen, in zijn eerste jaar bij een topclub, geef ik Leko grote onderscheiding – 8 op 10”, is Marc Degryse onder de indruk in Het Laatste Nieuws.

“Je mag niet vergeten: Club is tien maanden lang nooit echt slecht geweest. Het enige wat je Leko kunt aanwrijven, behalve zijn Europese parcours, is dat vreemde verhaal met vijf keepers – ongezien. Club moet nu écht wel een goede keeper halen, hoor.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws