Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse heeft duidelijke boodschap voor Mannaert

Marc Degryse (analist)

Club Brugge heeft 2 kansen om de titel binnen te halen: zondag een gelijkspel halen op Standard of op de laatste speeldag thuis tegen AA Gent het definitief afmaken. Analist Marc Degryse ziet het goed komen, maar kijkt toch kritisch vooruit.

“Ik hoop dat Vincent Mannaert straks niet weer de fout maakt van twee jaar terug, toen hij vond dat de kern geen frisse gezichten nodig had. Met deze ploeg halen ze in de Champions League opnieuw 0 op 18. Er is extra klasse nodig”, vertelt hij in Het Laatste Nieuws. In principe hebben Diaby en Denswil een overeenkomst met het bestuur dat ze mogen vertrekken.

“Twee nieuwe aanvallers zijn nodig. Op het middenveld zit je goed, Limbombe zou ik trachten te houden. Hij kan zoals Izquierdo met een flits het verschil maken, ook in Europa. Een extra autoritaire verdediger is ook geen overbodige luxe.”

“Een keeper is vooral nodig. Mijn boodschap voor Mannaert: haal drie, vier sleutelspelers. Club moet de ambitie hebben om volgend seizoen acht punten te halen in de Champions League.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws