Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘De Bock kan niveau niet aan en moet weg bij Leeds’

Laurens De Bock juicht

Laurens De Bock trok tijdens de winterstop naar de Engelse Championship waar hij tekende voor traditieclub Leeds United op het tweede niveau, net onder de Premier League. Maar dat avontuur lijkt van korte duur te gaan worden. 

De linksachter speelde maar in 7 wedstrijden en werd sinds 17 maart zelfs niet meer geselecteerd. De fans van Leeds toonden zich meteen zeer kritisch voor onze ex-speler en hij was dan ook niet geliefd in Engeland.

Volgens het Duitse Bild staat Leeds zelfs op het punt om met Kristian Pedersen van Union Berlin een linksachter aan te trekken. De Britse pers weet dat De Bock dan ook mag uitkijken naar een nieuwe club omdat hij niet voldoende niveau gehaald heeft. Onder Ivan Leko was de ex-speler van Lokeren ook al zijn basisplaats bij Blauw-zwart kwijtgespeeld.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws