Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Standard en Club Brugge

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

Het is vandaag D-day in de strijd om de titel, want als Club Brugge vandaag een punt pakt op het veld van Standard, is de buit binnen. Makkelijk wordt dat echter zeker niet, want geen enkele ploeg pakte in Play-Off I zoveel punten als de Rouches. Zeker op Sclessin zijn ze bijzonder sterk.

Ivan Leko moet het in Luik nog zien te redden zonder Vermeer, Hubert, Mitrovic en Limbombe. Hij recupereert wel Abdoulay Diaby, die in Charleroi nog verstek moest laten gaan. De Malinees begint wel nog op de bank. Jelle Vossen krijgt na zijn sterke invalbeurt van donderdag het vertrouwen vanaf de aftrap, terwijl ook Hans Vanaken in de basiself terugkeert. Clasie en Dennis zijn de slachtoffers.

Opstelling Club Brugge

Horvath – Poulain, Mechele, Denswil – Cools, Nakamba, Vormer, Vanaken, Diatta – Wesley en Vossen

Bankzitters: Gabulov, Scholz, Simons, Clasie, Refaelov, Diaby, Tomecak en Dennis

Opstelling Standard

Ochoa – Cavanda, Laifis, Luyindama, Pocognoli – Agbo, Cimirot – Edmilson, Mpoku, Carcela – Emond

Bankzitters: Gillet, Goreux, Vanheusden, Cop, Djenepo, Carlinhos en Selahi

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws